Generation Next NBC

A youth ministry under the New Beginning Church Singapore. Our aim is to enrich young people lives, and to ensure that each and everyone of our youth to be an impact in every aspect of their lives.
 
HomeSummaryCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share
 

 How to get started

Go down 
AuthorMessage
Bro Yo
Admin
Admin
Bro Yo

Number of posts : 32
Age : 35
Location : Toa Payoh - Singapore
Registration date : 2008-11-21

How to get started Empty
PostSubject: How to get started   How to get started I_icon_minitimeSat Nov 22, 2008 4:35 am

Naah
sehabis kalian register, en sudah jadi active members, kalian basically sudah bisa mulai posting. Very Happy


  • Pertama2, harap baca our gennext forum's rules and regulations. Ini sangat penting untuk kelangsungan forum ini di masa mendatang.


  • sehabis baca rules nya, tinggal pilih ruangan mana yang relevant, en start posting. kalo nda jelas yang mau di post itu masuk di kategori mana, post aja di general discussion.


  • Kalo mau personalize your account, bisa klik di profile di tabs diatas. kalian bisa add avatar (pictures) and signatures, and personalize some options.


  • Lastly, kalo butuh bantuan apa2, ato kalo ada yang ngga jelas, silahkan cek di FAQ dulu. kalo udah bener2 nda tau, baru kontak para moderators. king

Okaayyy??

Welcome to the forum! lol!

_________________
How to get started Pointl11
Back to top Go down
View user profile http://generationnext.forumotion.com
 
How to get started
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [SPOILER] The Second Sailor Moon R Opening
» Might need an engine for the 74...
» Let 2012 be a very happy new year!
» So I was watching Sifr again and I started thinking
» Sailor Moon NicoNico Event ON NOW!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Generation Next NBC :: General Discussion-
Jump to: