Generation Next NBC

A youth ministry under the New Beginning Church Singapore. Our aim is to enrich young people lives, and to ensure that each and everyone of our youth to be an impact in every aspect of their lives.
 
HomeSummaryCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 How to get started

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bro Yo
Admin
Admin


Number of posts : 32
Age : 33
Location : Toa Payoh - Singapore
Registration date : 2008-11-21

PostSubject: How to get started   Sat Nov 22, 2008 4:35 am

Naah
sehabis kalian register, en sudah jadi active members, kalian basically sudah bisa mulai posting. Very Happy


  • Pertama2, harap baca our gennext forum's rules and regulations. Ini sangat penting untuk kelangsungan forum ini di masa mendatang.


  • sehabis baca rules nya, tinggal pilih ruangan mana yang relevant, en start posting. kalo nda jelas yang mau di post itu masuk di kategori mana, post aja di general discussion.


  • Kalo mau personalize your account, bisa klik di profile di tabs diatas. kalian bisa add avatar (pictures) and signatures, and personalize some options.


  • Lastly, kalo butuh bantuan apa2, ato kalo ada yang ngga jelas, silahkan cek di FAQ dulu. kalo udah bener2 nda tau, baru kontak para moderators. king

Okaayyy??

Welcome to the forum! lol!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://generationnext.forumotion.com
 
How to get started
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HAS REVOLUTION STARTED IN USA ? WISCONSIN IS GETTING UGLY !
» Started collecting the Key to Time, decided to have fun...
» How did you get started?
» MOC's Custom lego items
» Cooper/Stover YC throttle-governed

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Generation Next NBC :: General Discussion-
Jump to: